Comunicat del Consell per la República

Som davant una nova convocatòria electoral a destemps, en l’enèsima maniobra del Regne d’Espanya per apagar tota esperança d’independència. Un estat que s’auto-anomena democràtic, però que està dominat per la set de venjança i continua amb una repressió ferotge des de l’1 d’octubre de 2017.

Davant d’aquesta situació, des de la Plataforma 1-O de Rubí, que agrupa a totes les entitats i formacions polítiques independentistes del nostre municipi, fem una crida a tots els ciutadans a votar a les eleccions al Parlament de Catalunya.

A les urnes hem demostrat ser imbatibles en moments difícils i ara hem de tornar a fer-ho; no amb ànim de resistència, sinó de victòria. El camí de construcció de la República Catalana està essent lent, però és inexorable si persistim.

Volem construir una república de la ciutadania, on les decisions les prengui el seu Parlament escollit lliurement, no uns tribunals contaminats ideològicament. Volem una república que pugui protegir les famílies vulnerables dels desnonaments dels grans tenidors, que pugui decidir lliurement les polítiques sanitàries, que disposi dels seus impostos i pugui anar als mercats internacionals a finançar el suport als sectors econòmics i les famílies que pateixen en temps de crisi, que pugui dedicar els fons europeus a una transformació ecològica, econòmica i social que ens porti a ser capdavanters a Europa, sense passar per la finestreta d’un ministeri madrileny a pidolar. En definitiva, volem una república veritablement democràtica, on el benestar de la gent estigui al centre de totes les polítiques.

Catalunya necessita i mereix un estat propi i cal continuar els esforços per fer-lo realitat. Necessitem un govern i un Parlament clarament favorables a la independència, com necessitem una societat civil organitzada i activa, capaç de mobilitzar-se al carrer.

El 14 de febrer de 2021 hem de fer un nou pas endavant i reforçar la majoria independentista al Parlament. Caldrà fer-ne molts més i no podrem delegar-los tots als nostres representants polítics. Caldrà caminar plegats ciutadania, ajuntaments, govern i Parlament, amb coratge i determinació.

El 14 de febrer, mobilitza’t i vota independència!!

 

PLATAFORMA 1-O

Òmnium, Assemblea Nacional Catalana, Comitè de Defensa de la República, Consell Local per la República Catalana de Rubí, Esquerra Republicana de Catalunya, Agrupació d’Unitat Popular, Junts per Catalunya i Primàries Catalunya