Àgora republicana del Vallès Occidental

Les àgores són reunions per presentar, informar i debatre el “Preparem-nos“, el document on s’explica l’estratègia política del Consell de la República. El “Preparem-nos” no és un document definitiu: és viu, obert a esmenes i millorable. Les circumstàncies polítiques han canviat i ens sembla molt necessari que el llegim, reflexionem i debatem entre tots perquè l’Àgora és oberta a tothom, inscrits i ciutadans. Cal situar el document en el moment present.

L’Àgora serà el proper mes de març, i més endavant us donarem el programa, el lloc i les inscripcions per assistir-hi.

És imprescindible la lectura del “Preparem-nos” perquè el diàleg sigui veritablement fructífer. El podeu descarregar en aquest enllaç.

Artistes per la Llibertat

Et presentem el primer cicle d’Artistes per la Llibertat. Cada dia, de l’1 al 21 de juny, un espectacle en directe, els caps de setmana dos per dia.

La Declaració Universal dels Drets Humans, en l’article 27 hi diu “Tothom té dret a participar lliurement en la vida cultural de la comunitat, a gaudir de les arts i a compartir l’avenç científic i els seus beneficis.”

És per això que el Consell per la República Catalana ha decidit engegar aquests cicles d’Artistes per la Llibertat que promouen la Cultura com a Dret Universal. 27 espectacles de poesia, teatre, literatura, música o arts plàstiques, incloent programació per a tots els públics, amb una durada de 30 a 45 minuts cada un.

Entra a artistesperlallibertat.cat des d’on veure els espectacles i fer la compra de les entrades.