A Rubí, ja tenim Junta Rectora!

Ja tenim Junta Rectora

Després del procés electoral dels 19, 20, 21 i 22 de novembre del 2021, tenim una Junta Rectora amb la que iniciarem, una nova fase de treball.

Els càrrecs electes de la nova Junta som:

  • Albert Sorrosal (president)
  • Rakel Ferrero (secretària)
  • Gemma Masferrer (tresorera)
  • Agustí Dosaiguas (vocal)
  • Jep Quintas (vocal)
  • Gerard Forcada (vocal)

A Rubí ja hem començat a caminar

Aquest acte, que en un principi s’havia previst de fer 12 de març del 2020 al Casal Popular de Rubí, es va haver d’ajornar davant els primers consells de seguretat en la salut davant la pandèmia de la COVID-19.

Finalment, però, el passat 9 de juliol de 2020 vam poder fer la presentació del Consell Local per la República de Rubí a l’Ateneu, en el que hi van participar més d’un centenar de persones.

Malgrat els nous confinaments i les resticcions davant la pandèmia, des del juliol ençà, hem fet algunes reunions virtuals amb el compromís de celebrar una assemblea amb tots els associats, tan aviat com ens sigui possible.

El Consell local dóna mascaretes i bates a la residència Primer de maig

Des de l’inici de la pandèmia, al Consell Local de Rubí hem estat en contacte amb diferents col·lectius de la ciutat per coordinar-nos en el recapte, elaboració i repartiment de diferent material sanitari.

Una mostra d’aquesta col·laboració queda palesa quan els passats dies  21 i 22 d’abril, el Consell va donar 100 mascaretes i 10 bates quirúrgiques a la residència d’avis Primer de maig.

La donació va ser possible gràcies als voluntaris de CRAC.

Des del Consell Local volem agrair la predisposició de diferents col·lectius de la ciutat per facilitar el treball conjunt i la coordinació que han fet possible aquesta donació.

Cancel·lat l’acte de presentació del Consell local a causa del COVID-19

Davant la situació d’emergència sanitària, vam haver de cancel·lar la presentació pública del Consell Local Per la República de Rubí, prevista al Casal Popular per el passat dia 12 de març.

Durant mesos, des de diferents formacions i entitats independentites de Rubí hem treballat per constituir legalment el Consell Local de la república a la nostra ciutat, amb la voluntat que aglutini el màxim de sectors de l’independentisme local, tal i com ja han fet altres municipis de Catalunya.

Amb aquest motiu hem estat en contacte amb el Consell de República i altres Consells Locals, que com el nostre han començar a constituir-se.

L’acte de presentació es posposarà fins que es donin les condicions de seguretat que ens pernetin de realitzar-lo amb totes les condicions.

Això no obstant, hem creat quatre comissions que ens permeten iniciar tasques a diferents nivells: economia, territori, comunicació i nous socis.

Sio vols col·laborar, només cal que et posis en contacte amb nosaltres  través del formulari d’aquesta web.